<Die> Verkaufsförderung ist tot. Es lebe die neue verkaufsförderung. - Disch, W.K.A
Podpora predaja ako nástroj marketingu, jej historický vývoj. Komunikácia medzi predávajúcimi a kupujúcimi. Budovanie vzťahov so zákazníkmi. Presun ťažiska pozornosti na nákup a kupujúceho. Reklama a podpora predaja.