Diese Marketing-Strategien gewinnen an Bedeutung. Annahmen über zukünftige Entwicklungen. - Ziegler, A.
Prognóza budúceho vývoja v oblasti marketingu. Zložitejšie prenikanie nových výrobkov na trh. Rozhodujúca úloha dobrého mena firmy v konkurencii. Strategický význam odbytových organizácii. Strategická orientácia na kvalitu výrobko0 a služieb. Prednostný rast dopytu na služby. Čas ako faktor konkurencie.