<Ein> Event ist ein Event ist ein Event ... <Ein> Beitrag zur Verstädigung. - Böhme-Köst, P.
Analýza pojmu Event-marketing. Sponzoring veľkých a osobitných udalostí pre dosiahnutie marketingových cieľov. Využitie zážitkovo orientovanej komunikácie v marketingu. Dôraz na jedinečnosť zážitku spojeného s jedinečnou udalosťou.