Future Woman. <Eine> gelungene Mischung aus scheinbaren Widersprüchen. - Fuhrhop, U.
Zhnutie výsledkov výskumu o európskej žene budúcnosti. Žena ako cieľová skupina marketingu a reklamy. Vzťah žien k peniazom. Vzťah žien k zamestnaniu a práci. Rodinné a osobné vzťahy žien. Snaha o individuálnu rovnováhu medzi pôžitkami a citom pre mieru. Dominancia národných rozdielov v typológii žien.