K zákonům o ochraně hospodářské soutěže ve střední a východní Evropě. - Pittman, R.
Skúmanie niektorých otázok týkajúcich sa nových zákonov o ochrane hospodárskej súťaže ČSFR, Maďarska, Poľska a Ruska s cieľom analyzovať mieru ich úspešnosti: Či zákon rozlišuje dohody horizontálne a vertikálne, ako pristupuje ku kartelovým dohodám, či zákon obmedzuje vertikálne dohody firiem bez trhovej moci, čo je to dominantná firma, či zákon môže zakázať ich najškodlivejšie praktiky a či zákon kontroluje ceny týchto firiem.