Marketing proizvoditelej. - Putjatina, L.M
Zavádzanie marketingu v podmienkach Ruska. Rozvoj trhovej ekonomiky si vyžaduje nové prístupy k riadeniu podnikov a cenotvorbe. Zavedenie systému formovania dopytu a stimulácie odbytu (FOSTIS). Hlavný obsah činnosti marketingových oddelení. Podniková marketingová stratégia.