Málo konkurence. - Hojer, K.
Neexistencia cieľavedomej súťažnej politiky ako významný činiteľ hlbokého ekonomického poklesu a rozpadu trhov bývalých socialistických krajín. Uvedenie faktov, ktoré dokumentujú nekonkurenčné prostredie v čs. ekonomike v r. 1991. Význam hospodárskej súťaže pre ochranu pred infláciou. Nebezpečia ochranárskej politiky.