Odol-med 3. Erfahrungen mit "Telerim" bei der Überprüfung von Zielen und Risiken der Markt-Einführung. - Hansen, M.
Prípadová štúdia zo skúšobného uvedenia na trh zubnej pasty Odol-med 3. Skúšky na tzv. testovacích trhoch. Laboratórne testovanie výrobku ako predpoklad pre exaktné zhodnotenie výsledkov na testovacom trhu. Bariéry vstupu na trh-trhová analýza. Marketing-mix na testovacom trhu. Názov výrobku, cena, balenie.