Stručný kurs marketingu. 5.
Význam marketingových prieskumov zameraných na diferenciáciu trhu. Určenie špecifických charakteristík dopytu v jednotlivých segmentoch trhu. Určenie potenciálu každého segmentu trhu. Výber jednotlivých segmentov trhu. Prognóza predaja. Kvalitatívne metódy prognózovania. Význam ceny v marketingu. Základné spôsoby tvorby cien. Stratégia pre určenie cien výrobkov, ktoré už na trhu ponúka konkurencia.