Stručný kurs marketingu. 9.
Otázky merania úspechu realizovaného marketingového programu. Predpoklady k tomu, aby sa manažér stal veľkým stratégom marketingu. Právne aspekty hospodárskej súťaže, v rámci ktorej sa marketing uskutočňuje. Kódex pravidiel obsiahnutý v obchodnom zákonníku. Právna úprava nekalej súťaže.