<The> construction of a continuous demand function for uniformly rotund preferences. - Bridges, D.S
Algoritmický dôkaz existencie a spojitosti funkcie dopytu pre zákazníka, ktorého spotrebná množina je usporiadaná pomocou spojitej relácie preferencie.