<Die> Handelsvertretung. Moderner Vertriebsweg mit vielen Vorteilen - ein aktuelles Portrait. - Paffhausen, A.
Význam obchodného zastúpenia pre hospodárstvo. Nezastupiteľná úloha obchodných sprostredkovateľských spoločností v odbytovej oblasti. Odbytové náklady a obchodné zastúpenie. Porovnanie obchodného zástupcu a obchodného cestujúceho. Obchodné zastúpenie a jeho výhody pre zákazníka.