Do Evropy až příští rok? současnost a perspektiva leasingu - Šlapák, M.
V krajinách s vyspelou trhovou ekonomikou je leasing celkom bežnou metódou financovania investícií. Historický exkurz vývoja leasingu. Vysvetlenie podstaty leasingu. Charakteristika využívania leasingu v ČSFR, Asociácia leasingových firiem ČSFR a je najdôležitejších činností. Údaje o domácich leasingových spoločnostiach (je ich viac ako 50, zameriavajú sa hlavne na finančný leasing).