K leasingu a smlouvě o koupi najaté věci - Marek, K.
Výhody finančného a operatívneho leasingu. Vplyv rastu podielu leasingu na trhu investícií a faktory rozvoja tejto formy podnikania. Výhody leasingu pre užívateľa a poskytovateľa. Štruktúra leasingu podľa odvetví v USA a SRN. Štruktúra vnútroštátneho a medzinárodného leasingu. Náležitosti leasingovej zmluvy. Formy finančného leasingu.