K některým aspektům leasingu - Hurt, K.
Výhody leasingu. Dve základné skupiny leasingových zmlúv: leasing finančný a leasing operatívny. Špecifikácia základných výhod leasingu pre používateľa. Charakteristika leasingu strojov a zariadení vo V. Británii, SRN, leasingových zmlúv vo Švajčiarsku, Rakúsku, Japonsku a v štátoch bývalej RVHP. Rozlišovanie a charakteristika leasingu z teritoriálneho hľadiska (vnútroštátny a medzinárodný). Črty leasingu priameho a nepriameho. Predpoklady rozvoja leasingu v ČSFR.