Leasing odpovídá potřebám moderní ekonomiky - Feixová, D.
Význam leasingu v investičnom a finančnom plánovaní. Údaje dynamiky leasingového odvetvia podľa údajov strešnej organizácie národných leasingových zväzov európskych krajín Leaseurope. Údaje o náraste leasingu hnuteľného tovaru a nehnuteľností. Leasingové operácie v ČSFR. Leasingové formy. Samostatné leasingové spoločnosti. Význam leasingu ako nástroja ovplyvňovania investičnej aktivity a štruktúrnych zámerov štátov.