vgmk-tól az aluljáró-kereskedelemig. A második gazdaság az átmenet sodrában. - Ékes, I.
Vznik trhového hospodárstva v Maďarsku, ešte za systému socialistického hospodárstva. Tzv. druhotné hospodárstvo - jeho plusy i mínusy. Nevyhnutná zmena v oblasti "nelegálneho obchodu" (tzv. podchodového), zamedzenie úniku daní. Štatistické údaje o maďarskom hospodárstve a obchode: počet podnikov, ich zamestnanci, delenie podľa rezortov. Perspektívy alternatívneho hospodárstva.