Zsibvásár az aluljárókban. - Köllő, János
Otázky zodpovednosti a svedomitosti štátnych pracovníkov, zodpovedných za poriadok a regulérnosť predaja na voľných priestranstvách v Maďarsku, najmä v Budapešti. Korupcia, prehliadanie nezákonnosti. Poriadok, a ochrana spotrebiteľa. Pracovný výkon a mzdy pracovníkov zodpovedných za poriadok a čistotu, dodržiavanie pracovného času. Daňové úniky, pašovaný tovar, obchod s cudzincami, veksláctvo.