Aussendienst. Neue Marktstudie zeigt aktuelle Tendenzen. - Gehrtz, G.
Rastúci význam osobného predaja pre odbyt výrobkov v SRN. Zvyšovanie počtov zamestnancov v tejto oblasti. Stimulácia pracovníkov realizujúcich osobný predaj prostredníctvom provízií a prémií. Význam informácií o zákazníkoch a konkurencii pre odbytové aktivity. Využitie počítačov.