Ekonomika kanadských farem s výrobním zaměřením na produkci mléka a masa. - Svátek, M.
Rozhodujúce komodity zahraničného obchodu potravín Kanady. Priemerná veľkosť kanadskej farmy a štruktúra jej majetku a kapitálu vo vzťahu k jej výrobnému zameraniu. Kanadský trh mlieka a systém nákupných kvót. Kanadský trh hovädzieho, bravčového a hydinového mäsa a vajec.