Funkcjonowanie handlu zagranicznego na Wegrzech. - Stefaniuk, I.
Program stabilizácie maďarskej ekonomiky z r. 1988 a jeho ciele. Zákon o hospodárskych vzťahoch a iné zákony vytvorili základy právnej infraštruktúry a trhového hospodárstva. Maďarský colný sadzobník (1991). Dovoz potravín je kontingentovaný. Kurzová politika. Systém proexportných úverov. Systém devízového financovania obchodu so zahraničím.