<La> technologie et l'évolution de l'avantage comparatif. - Kurth, W.
Komparatívna (pomerná) výhoda hlavným motorom medzinárodnej tovarovej výmeny. Jej interpretácie a dôsledky. Pôvod komparatívnej výhody. Jej vybavenie faktormi. Technológia. Dosiahnutie komparatívnej výhody technológiou. Jej ekonomické aspekty. Konkrétne prípady - hodinársky a textilný priemysel. (STI Revue 1992, č. 10).