<Le> commerce extérieur de la France en 1991.
Vývoj francúzskeho zahraničného obchodu podľa sektorov. Zlepšenie v priemyselných sektoroch. Vývoz a dovoz energetických výrobkov. Vývoj podľa geografických oblastí. Výmena s EHS vykazuje prebytok. Pokles zahraničného obchodu s ostatnými krajinami. Hlavní obchodní partneri. Vývoj platobnej bilancie. (Les Notes bleues 1992, č.603).