Nové dimenze zahraničního obchodu se zemědělskými a potravinářskými výrobky. - Teplá, M.
Zahranično-obchodná činnosť s poľnohospodárskymi a potravinárskymi výrobkami z hľadiska legislatívnych zmien. Regulácia zahranično-obchodnej činnosti formou licenčného systému. Ochrana vnútorného trhu tarifnými a netarifnými nástrojmi. Obchodná výmena poľnohospodárskych a potravinárskych tovarov v rámci dohôd s krajinami ES, EZVO, Maďarskom a Poľskom.