Teritoriální a komoditní skladba československého zahraničního obchodu. - Vološin, Josef
Vnútorné i medzinárodné zmeny, ku ktorým došlo v posledných rokoch, spôsobili veľké odbytové ťažkosti v čs. agrárnom zahraničnom obchode. Vývoj teritoriálnej i komoditnej skladby čs. vývozu a dovozu poľnohospodárskych a potravinárskych produktov. Ekonomická efektívnosť čs. agrárneho vývozu. Náčrt spôsobov riešenia nízkej efektívnosti čs. vývozu poľnohospodárskych a potravinárskych produktov.