Analytical issues in the Uruguay Round negotiations on agriculture. - Anderson, Kym
Subvencovanie vývozu potravín ako jeden z najvýznamnejších bodov programu Uruguajského kola GATTu od jeho založenia v r. 1986 - nezhody medzi USA a ES pokračujú napriek snahám o dosiahnutie dohody o redukovaní programov na podporu poľnohospodárskej výroby v uplynulých 6 rokoch. Možnosti riešenia tohto problému v 90. rokoch.