Glówne elementy systemu celnego EWG. - Simbierowicz, H.
Pramene colného práva EHS: Rímsky traktát modifikovaný Jednotným európskym aktom, právne akty orgánov ES, medzinárodné zmluvy a rozhodnutia Tribunálu spravodlivosti EHS. Colný priestor ES. Colné preferencie. Spoločný colný tarif. Najdôležitejšie právne úpravy colného systému.