L'émergence des zones régionales de libre-échange: justifications économiques et politiques. - Krugman, P.
Ekonomická analýza zón voľnej výmeny. Účinok ochudobnenia susedských krajín. Zóna voľnej výmeny a obchodná vojna. Obchodné regionálne bloky a svetová prosperita. Úloha politických faktorov pri vzniku regionálnych zón voľného obchodu. GATT a obchodné rokovania. (Economic Review, Federal Reserve Bank of Kansas City 1991, č.6).