Obchod ES se středoevropskými státy a evropské dohody. - Bayer, A.
Prehľad európskych dohôd o pridružení ČSFR, Maďarska a Poľska k ES. Riziká, ktoré prináša rozdelenie ČSFR. Štatistické údaje o medzinárodnom obchode. Vývoj komoditnej štruktúry obchodu ES s ČSFR, Maďarskom a Poľskom.