<The> effects of EC-92 on the multi-fibre arrangement. - Faini, R.
ES o vývozných obmedzeniach v Dohode o obchode s textilnými výrobkami. Otázka ako systém kvót škodí obchodu s textilnými výrobkami ostáva kontroverznou v dôsledku netransparentnosti formulácie a realizácie samotnej Dohody. Problematika relokácie výroby textilných výrobkov do rozvojových krajín. Súčasná dohoda medzi ES a krajinami vyvážajúcimi textilné výrobky a najnovšie rokovania o rozšírení tejto Dohody.