Informe anual 1991.
Vyčerpávajúca analýza vývoja mexického zahraničného obchodu v r. 1991 v porovnaní s 1990 - vývozy, dovozy - podrobná komoditná a teritoriálna štruktúra. Finančné prostriedky na podporu zahraničného obchodu. Úvery poľnohospodárskemu sektoru. Zahraničnoobchodná politika.