Ozywienie gospodarki przez eksport w swietle makroekonomicznych rachunków symulacyjnych. - Barteczko, K.
Export ako jediný oživujúci impulz pre poľskú ekonomiku. Poľský exportný scenár, v ktorom sa riešili dve otázky. Jeho stabilizácia na r. 1992-1994. Výsledky jeho prvej fázy (1994). Jeho fáza začatia modernizácie (1995-1997). Rozvojová fáza scenára (1998-2000). Exportný scenár na rok 2000.