Acuerdo de facilidad ampliada 1992.
Text listu Mexickej banky a Ministerstva financií z 20.4.1992 adresovaný MMF so žiadosťou o predĺženie "Zmluvy o rozšírených výhodách (uzavretej v r. 1989) o ďalší štvrťrok a zároveň o zvýšenie finančných prostriedkov o ekvivalentnú sumu 462,2 mil. ZČP (zvláštne práva čerpania). Analýza oživenia mexickej ekonomiky r. 1990-1991 ako následok uzavretej dohody a napredovanie oživenia v r. 1992.