Crimson Capital je "nejvýkonnější soukromá investiční banka ve střední Evropě", říká Charles Jelínek z ministerstva privatizace. - Jelínek, Ch
Rozhovor s riaditeľom odboru zahraničných investícií na českom ministerstve pre správu národného majetku a jeho privatizáciu o činnosti firmy Crimson Capital, ktorá je financovaná americkou vládou. Táto firma posudzuje všetky privatizačné projekty, do ktorých vstupuje zahraničný kapitál. Úlohy a právomoci firmy. Možnosti zabrániť nečestnému jednaniu, alebo nekalým obchodným praktikám západných investorov.