Investissements étrangers: atouts et handicaps de l'espace francais.
Francúzske výrobné náklady schopné konkurencie. Mzdové náklady. Dane a konkurencia. Pomoc pre zahraničné investície. Iné investičné výdavky: cena za elektrinu ako dôležitá výhoda. Veľkosť francúzskeho trhu a geografické postavenie Francúzska v Európe ako dve veľké výhody. Priaznivejšie ekonomické a sociálne prostredie pre cudzích podnikateľov. (Localisation des investissements internationaux 1992, apríl).