<La> inversión extranjera directa en el primer trimestre.
Analýza vývoja a dynamiky priamych zahraničných investícií v Mexiku r. 1971-1991 a I. štvrťrok 1992 - odvetvová a geografická štruktúra. Mexický zákon na podporu zahraničných investícií.