Problémy spojené so vstupom zahraničného kapitálu do ČSFR. - Hošková, A.
Problémy spojené so zakladaním organizácií so zahraničnou kapitálovou účasťou - joint ventures (JV), prípadne organizácií so stopercentnou zahraničnou účasťou. Súčasný stav a formy zahraničného kapitálu. Chyby, ktorých sa dopúšťajú čs. podniky pri rokovaní o medzinárodnom podnikaní formou JV. Niektoré možnosti rozvoja medzinárodného podnikania v ČSFR.