Změny v čs. platebním styku se zahraničím. - Mervart, J.
Vplyv ekonomickej reformy na režim vonkajších ekonomických vzťahov a na platobný styk osobitne s krajinami bývalej RVHP. Charakteristika medzinárodného platobného styku. Medzinárodný platobný styk v centrálne riadených ekonomikách. Obchodné i neobchodné platby s bývalými krajinami RVHP. Medzinárodný platobný styk ČSFR po zavedení vnútornej konvertibility Kčs.