Perspectives de l'économie mondiale. - Lamfalussy, Alexandre
Dedičstvo ZSSR. Extrémy rozvojových krajín sa vzďalujú. Priemyselné krajiny: neistoty pri obnove rastu. Nástroje makroekonomickej politiky. Rast svetovej výroby. Zvláštne brzdy obnovenia hospodárstva. Trhy svetovej výmeny tovarov kladú odpor menovej politike. Rast spotrebiteľských cien. Rast a životné prostredie. Budúcnosť svetového systému výmeny. (BRI, 62, papport annuel 15. júna 1992).