Jednotný společný trh Evropského společenství 1992. - Dráb, Z.
Cesta ES od colnej únie, zjednotenia právnych a správnych predpisov, podmienok pôsobenia trhových mechanizmov, voľného trhu, poskytovania služieb a kapitálu k ochrane spotrebiteľa. Inštitucionálne a hospodárske dôvody ťažkostí dosiahnutia 4 trhových slobôd ES. Nástroje, orgány, rozhodovanie a medzinárodné dohody ako cesty k 4 trhovým slobodám po r. 1992. Jednotný spoločný trh a jeho jednotlivé právne oblasti.