Rozvoj podnikatelských aktivit mezi Francií a ČSFR. - Ptáček, J.
Význam všestrannej spolupráce ČSFR s Francúzskom osobitne z hľadiska väzieb na vstup do ES. Oneskorenie v čase, prostriedkoch a vo formách spolupráce medzi podnikateľskými subjektami. Nevyhnutnosť vyplnenia vákua, ktoré jestvuje v spolupráci v horizontále i vertikále. Predmet a význam činnosti pripravovaného Francúzskeho podnikateľského centra v Prahe a Francúzsko-českej i Francúzsko-slovenskej banky. Predpoklady zvyšovania francúzskej účasti na rozvoji ČSFR.