Současná situace z hlediska Západu. Společné podniky v ČSFR. - Tamm, A.
Výsledok osemmesačného prieskumu súčasnej situácie joint ventures v ČSFR. Interpretácia zo západného hľadiska. Západný svet delí spoločné podniky na zmluvné spoločné podniky a spoločné podniky založené na kapitálových investíciách. Uvedenie škály obchodných aktivít, ktoré možno zaradiť medzi zmluvné spoločné podniky a obchodných aktivít založených na kapitálových investíciách. Výsledky prieskumu spoločných podnikov založených na kapitálových investíciách.