O japono-rossijskom ekonomičeskom sotrudničestve. - Sugimori, K.
Hlavné smery možnej pomoci západných krajín a najmä Japonska pri transformácii ekonomiky Ruska: pomoc intelektuálna, pri konverzii.. Systém kolektívnej bezpečnosti zahrňujúci Rusko. Formy pomoci pri konverzii. Finančná pomoc pri konkrétnych projektoch. Zmeny ekonomickej politiky Ruska pri prechode k trhovému hospodárstvu. Etapy prechodu k trhu.