Zrušení pracovních kategorií a další změny v sociálním zabezpečení. - Přib, Jan
Zmeny v dôchodkovom zabezpečení podľa zákona FZ ČSFR č. 235/1992 Zb. z 28.4.1992. Zrušenie pracovných kategórií. Vymeriavanie invalidného a čiastočného invalidného dôchodku. Zúčtovanie starobného a invalidného dôchodku s hmotným zabezpečením uchádzačov o zamestnanie. Valorizácia porovnateľného zárobku pri sledovaní ekonomickej podmienky čiastočnej invalidity. Zmena niektorých podmienok pre mimoriadne poskytovanie starobného dôchodku. Zmeny v nemocenskom zabezpečení.