Mennyibe kerül egy társadalombiztosítasi nyugdíjrendszer müködtetése? A finanszírozási típusokról. 2. - Bod, P.
Pokračovanie pojednania z K. sz. 2/1992 o základných problémoch dôchodkového poistenia v Maďarsku. Dôchodkové sporenie, poistenie, poistenie cez zamestnávateľa a starostlivosť štátu o dôchodcov. Systém poistenia, pripoistenia, väzba na rôzne profesie a ich poistenie. Možnosti využívania rôznych foriem dôchodkového zabezpečenia. Počet obyvateľov Maďarska nad 60 rokov. Štátna politika v dôchodkoch a ich financovania.