Kolik procent z příjmů na sociální pojištění? K návrhu zákona o pojistném na sociální zabezpečení a příspěvku na státní politiku zaměstnanosti. - Šmolcnop, V.
Súčasťou ekonomickej reformy je aj transformácia systému sociálneho zabezpečenia a zmena spôsobu financovania a inštitucionálneho zabezpečenia štátnej politiky zamestnanosti. Jednotlivé kroky ich realizácie. Okruh poplatníkov poistného na sociálne zabezpečenie a príspevok na štátnu politiku zamestnanosti. Vymerovací základ pre poistné. Rozhodné obdobie pre zistenie vymerovacieho základu. Výška sadzieb poistného. Odvody poistného.