Rozlišování prvotní a druhotné platební neschopnosti je zavádějící. Rozhovor s O. Kýnem, profesorem Bostonské univerzity. - Kýn, O.
Rozhovor so spolupracovníkom CERGE o problémoch postgraduálneho doktorandského štúdia na Karlovej univerzite, o používaných učebniciach v predmete finančná veda, o kvalite ich prekladu, o priebehu transformácie v ČSFR, o ekonomických dôsledkoch rozdelenia ČSFR, o chybách monetárnej, reštriktívnej a úverovej politiky a o platobnej neschopnosti podnikov.