UNESCO's Associated Universities project (UAUP). - Hamm, B.
Projekt UNESCO o vytvorení siete združených univerzít ponúkajúcich vzdelávanie v medzinárodnom meradle založenom na integrálnom štúdiu. Koncepcia združenej univerzity. Stratégia projektu združených univerzít.