Crónica y resultados de la Cumbre de la Tierra.
Výsledky Konferencie o Zemi - 3.-14.6.1992 Druhá Konferencia OSN o životnom prostredí a rozvoji v Rio de Janeiro. Chmúrne predpovede o skleníkovom efekte. Nesúhlas USA s obmedzením emisií oxidu uhličitého. Výklad deviatich základných bodov rokovania Konferencie. Opatrenia vzbudzujúce nádej.