Posuzování vlivů na životní prostředí. - Zeman, J.
Zákon o posudzovaní vplyvov na životné prostredie schválila vláda ČNR s účinnosťou od 1.7.1992. Predmetom tejto úpravy je posúdenie vplyvu pripravovaných stavieb, a ich používania, technológií, rozvojových koncepcií a programov a výrobkov na životné prostredie. Náčrt jednotlivých procedúr posudzovania.